07 Mai, 2021
Oferta primaverii

Inceputul de an aduce, ca de obicei, deschiderea perioadei de amenajari si constructii rezidentiale. FLUIDIX da startul acestui sezon si va asteapta la cumparaturi in zilele de luni: 5.03, 12.03, 19.03, 26.03 si 2.04.2018, cu o reducere de 15%, indiferent de produsele achizitionate.

De unde se pot cumpara produsele?

Oferta este valabila exclusiv in magazinele Fluidix.

Va asteptam asadar in oricare dintre cele 3 magazine din Arad:

- magazinul din Centru, str. Marasesti, nr.9,  cu orar de functionare de luni pana vineri intre orele 08-18, iar sambata intre orele 08-14;

- magazinul din cartierul Micalca, str. Calea Radnei, nr. 180,   cu orar de functionare de luni pana vineri intre orele 08-18, iar sambata intre orele 08-14;

- magazinul din cartierul Gradiste, str. Petru Rares, nr. 114,  cu orar de functionare de luni pana vineri intre orele 08-17, iar sambata intre orele 09-13;

In fiecare magazin primiti consiliere de la specialistii nostri cu o vasta experienta in domeniul folosirii materialelor de constructii.  


Care este perioada promotiei?

Puteti beneficia de reducerea de 15% la toate produsele achizitionate, in fiecare zi de luni, incepand din 5 martie pana in 2 aprilie 2018, adica in datele de: 05.03.2018, 12.03.2018, 19.03.2018, 26.03.2018 si 02.04.2018. 

Ce fel de produse sunt in oferta?

Oferta primaverii, adica pretul redus cu 15%, se aplica tuturor produselor existente pe stoc, pana la epuizarea acestuia. Am incercat de-a lungul anilor sa includem in oferta noastra produse de calitate, ale unor branduri cunoscute,  la preturi accesibile, care acopera orice domeniu in amenajari sau constructii: de la vopsele de lemn si metal, fatade si finisari exterioare, finisari interioare, termosisteme, chituri, adezivi si hidroizolatii.

Dintre cele mai populare produse in acest sezon, va recomandam gama de vopsele de tratare a lemnului Sadolin,  protectia metalului cu produse marca Hammerite, vopsele interioare speciale (cu proprietati anti-mucegai sau impotriva igrasiei) de la Dulux sau Isomat.


Pentru cei care doresc sa isi zugraveasca interiorul casei recomandam cu caldura toata gama de vopsele lavabile de interior de la Dulux , Duraziv si Smalto.

Pentru cei care doresc sa faca lucrari de intretinere la exterior va stam la dispozitie cu numeroase produse din aceasta categorie.

Doriti vopsele colorate? Nimic mai simplu!

Fiecare magazin dispune de aparate de colorat profesionale si moderne. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o nuanta din gama variata existenta pe paletarele de culori, iar aparatul se ocupa de restul: in cateva minute veti avea vopseaua colorata exact asa cum doriti.


Aveti nevoie de servicii de transport pentru cumparaturi?

In functie de cantitatea materialelor, va putem oferi servicii de transport pana la santierul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti in magazin, sa discutati cu un consilier Fluidix, sa stabiliti impreuna cu el necesarul dumneavoastra de materiale si sa dati comanda. De restul ne ocupam noi! Materialele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp pentru ca dumneavoastra sa va puteti apuca de treaba.