CUM CUMPAR?Pentru a achizitiona produsele existente pe site-ul nostru, aveti doua variante: fie plasati o comanda telefonica la nr. 0357 - 437 906, fie una on line, direct de pe site.

In ceea ce priveste prima optiune, procedura este clara, cea de-a doua varianta este de asemenea foarte simpla si presupune achizitionarea de produse  prin intermediul cosului de cumparaturi.

Cautati produsul de care aveti nevoie, selectati specificatia: culoarea/cantitatea/granulatia, etc. si apasati butonul "Adauga in cos" din dreptul produsului. In cazul in care nu exista un pret afisat in dreptul produsului si nu il puteti adauga in cos, e necesar sa trimiteti o "Cerere de oferta" pe care o regasiti la rubrica "Contact". Aceste produse din urma sunt disponibile doar la comanda.

In cadrul cosului de cumparaturi, puteti sa efectuati diverse modificari: sa adaugati produse, sa le stergeti, sa faceti calcule.

In "Detalii cos cumparaturi" regasiti informatii despre comanda dumneavoastra, sumarul ei, detalii despre discount-ul acordat, date de facturare, livrare si modalitati de plata.

Inainte de a trimite comanda, asigurati-va ca ati completat formularul cu datele personale, cu adresa de livrare si informatiile necesare pentru facturare. Puteti opta pentru livrare la domiciliu: direct de catre firma noastra, daca adresa de livrare este in judetul Arad sau prin firma de curierat rapid cu care colaboram, in cazul in care locuiti in alte judete. 

In ceea ce priveste modalitatea de plata, momentan aveti doua optiuni: plata la livrare – ramburs si plata prin banca – transfer bancar. Pe viitor, vom introduce si optiunea de plata cu credit/debit cardul. 

Dupa ce ati completat aceste informatii, v-ati asigurat ca toate datele sunt corecte si complete, va recomandam sa verificati inca o data produsele din "Detalii cos cumparaturi" pentru a nu se fi strecurat eventuale greseli, iar apoi sa trimiteti comanda. Odata trimisa, aceasta va fi procesata de catre angajatii nostri, iar dumneavoastra o puteti urmari si vedea la istoricul comenzilor.

Inainte de pregatirea comenzii dumneavoastra, un angajat Fluidix va va contacta pentru confirmarea acesteia si fixarea ultimelor detalii.