Intrebari frecvente


 


Ce se intampla cu datele mele personale?

Conform politicii de protejare a informatiilor, putem oferi tertilor anumite date generice continute in formularul de inregistrare, dar nu informatiile personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dvs. sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.

 

Cum comand?

Procedura de achizitionare este foarte simpla. Cautati produsul de care aveti nevoie, selectati specificatia: culoarea/cantitatea/granulatia, etc. si apasati butonul "Adauga in cos" din dreptul produsului. In cazul in care nu exista un pret afisat in dreptul produsului si nu il puteti adauga in cos, e necesar sa trimiteti o "Cerere de oferta", formular pe care il regasiti la rubrica "Contact". Aceste produse din urma sunt disponibile doar la comanda.

In cadrul cosului de cumparaturi puteti sa efectuati diverse modificari: sa adaugati produse, sa le stergeti, sa faceti calcule.

In "Detalii cos cumparaturi" regasiti informatii despre comanda dumneavoastra, sumarul ei, detalii despre discount-ul acordat, date de facturare, livrare si modalitati de plata.

Datele personale ne sunt necesare pentru a va trimite comanda si detalii legate de aceasta. Va vom contacta inainte de a expedia comanda pentru a va comunica cheltuielile de transport si pentru a ne confirma comanda si datele dumneavoastra.

 

Pot comanda si prin telefon?

Da. Numarul nostru de telefon unde putem prelua comenzi este: 0357 - 437 906, disponibil intre orele 09:00 si 17:00 de luni pana vineri si 9:00 si 13:00 sambata.

 

Cum se procedeaza cu comenzile?

Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare pana veti fi contactat de catre un reprezentant al firmei noastre. 

Livrarea produselor se va face intr-un interval de minim 2 ore – 21 de zile din momentul in care ati fost contactat telefonic pentru confirmare, s-au respectat, acceptat si agreat toate detaliile comenzii. (modalitate de plata, termen de livrare, pret, disponibilitate pe stoc.)

 

Care este valoarea minima de care pot comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii, puteti comanda chiar si un singur produs, in schimb, S.C. Fluidix S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete si incorecte.

 

Cum aflu ce cantitate de vopsea am nevoie? 

In primul rand, trebuie sa stiti suprafata de vopsit in metri patrati. Faceti un calcul simplu pentru a o determina: inmultiti inaltimea fiecarui perete cu latimea lui, tinand cont de suprafata eventualelor usi sau ferestre aflate pe peretii respectivi. Luati in considerare si consumul specificat in descrierea produsului si de restul de informatii din fisa tehnica. Un mic sfat: achizitionati intotdeauna mai multa vopsea decat reiese efectiv din calcule – este posibil ca suprafata sa absoarba mai multa vopsea daca nu este bine amorsata si trebuie sa va ramana vopsea in plus pentru mici ajustari de final sau corectari/reparatii ulterioare. Nu ne asumam raspunderea pentru calitatea defectuoasa a rezultatului produsului final, in cazul in care nu ati respectat procedura de vopsit, instructiunile de utilizare, instrumentele indicate in descriere sau fisa tehnica, ori restul de materiale necesare. Pentru consultanta sau informatii suplimentare, apelati-ne la nr. de telefon 0357 - 437 906.

 

Cum aleg culoarea?

Din respect pentru dumneavoastra, clientul nostru, am incercat ca toate culorile prezentate in acest magazin virtual sa fie cat mai aproape de nuanta lor autentica, reala. Din considerente tehnice, lesne de inteles, trebuie mentionat ca in anumite cazuri, culoarea finala a produsului poate fi diferita de cea prezentata in magazinul virtual. Totodata, la evaluarea culorilor trebuie tinut cont de caracteristicile suportului care urmeaza a fi vopsit: structura suprafetei, dimensiunea si forma spatiului, gradul de luminozitate al camerei si iluminatul artificial. Inainte de cumparare, recomandam verificarea culorii alese cu mostrele de culoare aflate in magazinul nostru! Orice reclamatie ulterioara privind culoarea primita se accepta doar in cazul in care s-a efectuat testarea vopselei si diferenta de culoare a fost imediat reclamata, inainte de aplicarea vopselei pe intreaga suprafata.

 

Ce fac daca pretul afisat este diferit de pretul real?

Preturile produselor de pe www.fluidix.ro sunt exprimate in lei, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. Daca ati comandat un produs cu pretul afisat eronat, veti fi contactat oricum telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.

 

Produsele comandate se pot returna?

In anumite situatii, produsele pot fi returnate, cu conditia ca acestea sa nu fi fost desfacute, sa aiba ambalajul intact si sa fie intr-o stare corespunzatoare.

 

Cum platesc si cum se face livrarea?

Puteti opta pentru livrare la domiciliu: direct de catre firma noastra, daca adresa de livrare este in judetul Arad sau prin firma de curierat cu care colaboram, in cazul in care locuiti in alte judete. 

In ceea ce priveste modalitatea de plata, momentan aveti doua optiuni: plata la livrare – ramburs si plata prin banca – transfer bancar. Pe viitor, vom introduce si optiunea de plata cu credit/debit cardul. 

Inainte de a trimite comanda, asigurati-va ca ati completat formularul cu adresa de livrare si informatiile necesare pentru facturare. 

 

Metode de livrare

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Pentru amanunte despre pachetul dvs., odata ce a parasit sediul nostru, va rugam sa contactati firma de curierat colaboratoare - Fan Courier

 

Tarife curierat rapid:

- Primul kg: 13,90 RON + TVA

- Fiecare kg suplimentar: 1,00 RON + TVA

- Pret/km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care firma de curierat are colaboratori: 0,80 RON + TVA

Pretul final calculat (inclusiv taxele de transport) va va fi comunicat in momentul procesarii comenzii, cand veti fi contactat telefonic de catre angajatii nostri pentru confirmarea acesteia.

 

Livrarea prin intermediul firmei noastre

Compania noastra dispune de mijloace de transport specializate si personal ce pot efectua livrarea produselor pe raza judetului Arad. 

 

Tarife de livrare a produselor in municipiul Arad si pe o raza de 10 km in jurul acestuia:

- Pentru comenzi cu valoare intre 1-600 RON cu TVA, tariful este de 30 RON (TVA inclus);

- Pentru comenzi cu valoare de peste 600 de RON, transportul este GRATUIT.

 

Tarife de livrare a produselor in alte localitati din judetul Arad:

- Pentru comenzi cu valoare intre 1-2000 RON cu TVA, tariful este de 1,5 RON/km;

- Pentru comenzi cu valoare de peste 2000 RON, transportul este GRATUIT.