02 Noiembrie, 2016
Culori, vopsele si baze de nuantare

Culorile joaca un rol determinant in viata noastra. Prin intermediul culorilor putem influenta starea noastra de spirit. Bine alese, ele ne incarca cu energie, vitalitate si vibratii pozitive. Asadar, sa cunoastem in cele ce urmeaza vopselele si bazele de nuantare din gama Dulux pe care le puteti colora dupa pofta inimii.

Cu ajutorul masinilor de nuantat Dulux si gratie uriasei game de nuante Dulux Trade, ne putem bucura in propriul nostru camin de atmosfera placuta la care visam, chiar daca nuantele preferate nu se regasesc printre culorile gata preparate.

Masinile de nuantat reprezinta un mijloc economic de realizare a unei game extinse de culori (peste 12.000 de nuante), avand la dispozitie un numar foarte mic de baze si coloranti. Practic, oricare ar fi culoarea potrivita pentru un anume proiect, acesta este modul sigur prin care o putem realiza.

Ca baze pentru mixare, puteti alege dintre urmatoarele vopsele Dulux:


Dulux Trade Vinyl Matt este o vopsea mata pentru decorarea suprafetelor interioare (pereti si tavane).

Asigura o suprafata lavabila durabila si cu rezistenta ridicata la uzura. Este disponibila in 3 variante: light, medium si extradeep, si are o capacitate mare de acoperire. Se foloseste ca baza pentru obtinerea a mii de culori cu ajutorul masinii de nuantat.


Dulux Trade Weathershield este o vopsea lavabila de exterior, rezistenta la intemperii. Aceasta asigura colorarea durabila a suprafetelor exterioare: tencuieli de baza, granulate, pietroase, beton si pereti de caramida. 

Contine substante fungicide care impiedica dezvoltarea mucegaiului in stratul de vopsea. De asemenea, datorita continutului special de rasina acrilica, se poate aplica usor si nu picura.

Fiind o baza pentru sistemul de nuantare, se poate combina in mai sute de culori Dulux.

 

Dulux Trade Diamond Eggshell este o vopsea lavabila utilizata in decorarea interioarelor. Cu un aspect fin, satinat, lucios, aceasta vopsea formeaza o pelicula durabila si atractiva. Se usuca rapid si are un miros scazut in comparatie cu vopselele pe baza de solvent. 

Prin utilizarea tehnologiei Diamond, este de 10 ori mai rezistenta la patare si uzura decat vopseaua Vinyl Matt; rezista astfel la curatari repetate fara a fi nevoie de redecorare. Este folosita cu succes si pentru decorarea bucatariilor si a bailor.

 

Dulux Latex Matt este o vopsea lavabila alba, pe baza de latex, pentru decorarea suprafetelor interioare. Prin folosirea unei tehnologii noi, unice si moderne (Diamond Technology), dispersia de calitate superioara astfel obtinuta formeaza un strat cu structura fina, de durabilitate ridicata si lavabilitate marita.


Dulux Kitchen & Bathroom este o vopsea lavabila alba, pentru baie si bucatarie, foarte usor de aplicat. Nu stropeste datorita aderentei bune la stratul de suport. Are o rezistenta sporita la spalare ori frecare si lasa peretii sa respire. Folosind tehnologia Protect, ea confera peretilor un strat rezistent la grasimi, umezeala, mucegai si ciuperci.