18 Octombrie, 2016
Creeaza-ti propria culoare!

Culorile gata preparate sunt o optiune si acopera o mica parte din paleta de culori Dulux. Ca sa-ti colorezi viata, ai insa mai multe posibilitati decat iti imaginezi!

Paleta coloristica este un bun sfetnic pentru a stabili care este combinatia potrivita de culori. Cu ajutorul acesteia se poate observa armonia sau dezacordul culorilor, iar aceasta ajuta la alegerea combinatiilor coloristice.

Culorile gata preparate ofera o gama de nuante limitata, dar prin intermediul masinilor de nuantat putem obtine mii de variante diferite. In paletarul Dulux gasiti nuante alese cu grija, tinand cont de gustul si cerintele clientilor. Puteti alege dintre acelea, cerand sa vi se amestece in magazinele de specialitate – asa cum este Fluidix, exact nuanta dorita. Sistemele de nuantare sunt unele profesioniste si sunt in masura sa obtina sute de nuante, astfel incat iti vei putea colora peretele in culoarea ravnita. Daca la vederea mostrelor de culori posibile te simti dezorientat, nu dispera, brosura Colour Futures iti propune in fiecare an cate o gama coloristica in trend, ce te va ajuta sa faci alegerea potrivita.

Inspiratia poate veni oricand si de oriunde, de la culoarea unei rochii, a lacului de unghii preferat, a masinii, a fotoliului sau a unei vaze trendy.

 

Sfaturi Dulux:

•Alegeti cu prudenta culoarea, deoarece are un anumit efect pe o bucatica de hartie, si un altul pe o suprafata de mai multi metri patrati.

•Nu folositi prea multe culori in locuinta, este de preferat sa alegeti doar cateva culori si nuantele acestora.

•Daca nu puteti alege dintre doua culori, alegeti-o pe cea mai deschisa. Este mai luminoasa si mai prietenoasa.

•Alegeti culori pastelate pentru incaperile unde petreceti timp indelungat.

•Nu ezitati sa cereti sfatul si sa va consultati cu specialistii din magazine. Ei au experienta in combinarea culorilor si sunt cei mai in masura sa va ajute sa luati cea mai buna decizie.