22 Februarie, 2016
Tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology de la Sadolin

Pentru a proteja cat mai bine lemnul, i-am studiat comportamentul in conditii meteorologice extreme, in diferite locuri din lume.

 

Tehnologia inovatoare Advanced Hybrid TechnologyExperienta dobandita pe diferite continente, combinata cu tehnologia avansata si perfectionarea materiilor prime, ne permite sa cream produse care sa ofere protectie fara compromisuri pentru lemn, in orice conditii. Rezultatul muncii noastre consta in dezvoltarea unor produse de ultima generatie, brevetate – un exemplu ar fi tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology™.

Advanced Hybrid Technology™ se bazeaza pe interactiunea unica si complementara a doua rasini de inalta calitate cu dimensiuni moleculare diferite. Prima rasina patrunde adanc in lemn, protejandu-l din interior si consolideaza structura acestuia. Cea de-a doua creeaza la suprafata un strat extrem de rezistent, care protejeaza lemnul de efectele daunatoare ale apei si ale radiatiilor UV. Astfel se obtine o protectie eficienta si de durata a lemnului.

Fiecare ambalaj conţine informatii grafice care arata modul in care actioneaza fiecare dintre produsele Sadolin. Grosimea stratului arata cat de bine protejeaza produsul lemnul impotriva factorilor externi, precum si aspectul final. Gradul de penetrare in lemn arata gradul de protectie a lemnului din interior.

 Tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology