17 Martie, 2016
Duraziv Standard Antibacterian - vopseaua care distruge eficient bacteria E. Coli si Stafilococul auriu

Intr-o perioada in care sanatatea publica si infectiile cauzate de bacterii au revenit in discutie pe agenda publica a Romaniei, ar trebui sa ne indreptam atentia, mai degraba, catre modurile in care poate fi prevenita contactarea acestora in spatiile publice care au nevoie de un nivel sporit de igiena, cum sunt spitalele, cabinetele medicale, salile de clasa, camerele pentru copii, cantinele, azilurile de batrani, cabinetele veterinare si asa mai departe.


Calitatea aerului interior, extrem de importanta

Calitatea aerului interior poate fi influentata de poluanti chimici si de contaminantii biologici, reprezentati de virusuri, bacterii, fungi. Cu exceptia virusurilor, care, pentru a se dezvolta, au nevoie de un organism-gazda, bacteriile si fungii necesita nutrienti, umiditate si caldura . Contaminantii biologici sunt, de cele mai multe ori, invizibili si se pot deplasa prin aer sub forma de bioaerosoli, fiind prezenti in majoritatea tipurilor de habitat uman (spitale, scoli, locuinte, birouri etc.). In conditii de aglomeratie si de lipsa de ventilatie, dar si in anumite conditii de umiditate si de temperatura, nivelul incarcaturii microbiologice din incaperi creste.

Vopseste sanatos cu vopseaua Duraziv Standard Antibacterian pusa la dispozitie de Fluidix

Potrivit inginerului chimist Cristina Ionescu, Director Operatiuni Vopsele in cadrul Duraziv, calitatea aerului interior este extrem de importanta pentru persoanele vulnerabile. „Ne petrecem mult timp in interior, mai ales iarna. Stam in spatii inchise, de multe ori insuficient aerisite, iar calitatea aerului din interior este cu atat mai importanta cand vorbim despre spatii speciale, locuite de grupuri de persoane mai vulnerabile din punct de vedere al sanatatii si/sau al dezvoltarii somatice, asa cum sunt copiii, bolnavii sau persoanele in varsta”, a explicat Cristina Ionescu, Director Operatiuni Vopsele, Duraziv.

 

Inovatia DURAZIV

Pentru ca sanatatea noastra e foarte importanta, Duraziv a creat vopseaua lavabila pentru interior DURAZIV STANDARD Antibacterian, un produs testat cu succes de laboratoarele de specialitate din Germania impotriva bacteriilor Escherichia coli si Stafilococul Auriu, atat de raspandite si atat de periculoase pentru ca se pot transmite cu usurinta pe calea aerului.

Duraziv Standard Antibacterian prin Fluidix

DURAZIV a dezvoltat vopseaua STANDARD Antibacterian folosind un biocid de ultima generatie incapsulat direct in rasina acrilica, ceea ce permite o eliberare treptata a substantei active, cea care impiedica de fapt formarea si inmultirea coloniilor de bacterii la nivelul peliculei de vopsea, oferind o protectie pe termen mult mai lung. Produsul a primit si Avizul Ministerului Sanatatii în 2015, nr. 3222BIO/02/12.24. 

 

Ce spun clientii despre STANDARD Antibacterian

DURAZIV STANDARD Antibacterian este preferat de constructori pentru proiecte de referinta, asa cum sunt spitalele și cabinetele medicale. Fluidix a recomandat in aceste cazuri fara sa ezite, cel mai potrivit produs in astfel de situatii, atat in ceea ce priveste eficienta, cat si calitatea.

Doru Rivis, constructorul responsabil de renovarea unitatilor de transfuzii sanguine ale fostelor Spitale Municipal si respectiv Maternitatea din Arad, in prezent sectii ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, spune ca a ales produsul DURAZIV datorita testului de laborator din Germania impotriva E. coli si Stafilococului Auriu, bacteriile responsabile de cele mai frecvente infectii intraspitalicesti. „Fiind vorba de centre de transfuzie, igiena este obligatorie, de aceea am preferat STANDARD Antibacterian. Cred ca ar trebui ca toate salile de operatie sa fie zugravite numai cu produse certificate, cu efect antibacterian”, a subliniat constructorul. 

Tot la Arad, am discutat cu medicul Alexandru Ionescu, de la cabinetul stomatologic Nice Smile, care a ales STANDARD Antibacterian pentru ca, in urma cu noua ani, cand a deschis cabinetul, avizele de functionare se primeau doar daca peretii se vopseau cu lavabila cu efect antibacterian: „Intre timp, s-au mai schimbat normele, dar eu am vrut sa folosesc acest tip de vopsea pentru renovare, mai ales ca în cabinet efectuam si interventii chirurgicale, cum sunt cele de implantologie dentara, si este foarte important sa avem un mediu steril”.

Duraziv Standard Antibacterian prin Fluidix Duraziv Standard Antibacterian prin Fluidix

Sursa foto: https://www.facebook.com/IonescuAlexandruEduard/?fref=ts


Sursa articolhttps://www.duraziv.ro/duraziv-standard-antibacterian-mai-alb-mai-igienic-mai-sanatos.html