20 Noiembrie, 2017
BLACK FRIDAY 2017

Pentru marea majoritate e Vinerea Neagră. La noi, 24.11.2017 e cea mai colorată zi de vineri din an!

Indiferent că e vorba de vopsele, accesorii ori finisaje, reducerea e semnificativă: 20% la orice produs!

Vă prezentăm mai jos o selecție a produselor noastre de top pe care le puteți achiziționa vineri 24.11.2017, fie că e online ori din magazine, la cel mai bun preț din acest an:

Smalto Profesional este o vopsea economică pentru uz profesional pe bază de apă, pentru uz interior. Are o putere deosebită de ”ascundere”, un grad ridicat de alb, un miros scăzut și o rezistență foarte bună la spălare. E disponibilă în variante de 3, 9 sau 15 l. 

Varianta de 15 l are un preț special de Black Friday de 148 de lei, în loc de 185 de lei cât e prețul standard.


Duraziv Climaprotect cu kauciuc - tencuială decorativă structurată este ideală pentru decorarea fațadelor, ca strat de finisare și protecție a sistemelor termoizolante. Este recomandată în special în medii supuse unor condiții climatice ostile sau poluării, ce impun un finisaj ușor de întreținut pe termen lung. O recomandă rezistența ridicată la crăpături sau exfoliere, uzuri ori zgâriere, la spălare cu jet de presiune, aderența deosebită, aplicarea ușoară și stabilitatea culorii pe termen lung. Se poate colora conform paletarului. 

O găsiți de Black Friday la 119,2 lei, în loc de 149 de lei la varianta de 25 de kg.


Duraziv Standard cu silicon - tencuială decorativă structurată este ideală pentru decorarea și protecția fațadelor în condiții optime de preț-calitate și rezistență la umiditate. Se recomandă pentru finisarea decorativă și de protecție a suprafețelor minerale exterioare și interioare. 

Prețul de numai  71,2 de lei de Black Friday e ideal pentru proprietățile pe care le are.


Dulux Latex Matt este o vopsea lavabilă albă, pe bază de latex, pentru decorarea suprafețelor interioare – pereți și tavane. Este realizată pe baza unei tehnologii moderne – Diamond Technology, astfel dispersia de calitate superioară formează un strat durabil cu rezistență sporită la spălare și conferă suprafețelor o finisare perfectă. 

Nu ratați prețul special de Black Friday de 108 lei în loc de 135 de lei, pentru varianta de 10 l!


Dulux Trade Diamond Matt este o vopsea lavabilă destinată decorării suprafețelor interioare, cu o rezistență foarte mare la uzură, petele putând fi îndepărtate cu ușurință, fără a afecta culoarea sau aspectul suprafeței. O gamă foarte extinsă de culori și peste 10 000 de nuanțe vă stau la dispoziție .

 Încercați varianta de 5 l la un preț special de Black Friday de doar 50,4 lei!


Oferta e valabilă doar în data de 24.11.2017 LA TOATE PRODUSELE comercializate în cele 3 magazine Fluidix și se aplică inclusiv la comenzile online plasate în aceeași zi aici, pe site-ul nostru!

Spor la cumpărături!